Workshopok, előadások

Neked elég a női csacsogás vagy kell egy hatékony workshop?

Láttál már olyan régi képet, ahol ültek a fonóban a nők? Meséltek, énekeltek és közben dolgoztak kicsit.
A közösségnek óriási ereje van. Főleg akkor, amikor alkotunk. A közösség minden tagja hozzátesz valamit a tiedhez. Van kivel megbeszélni az ötleteinket és a kétségeinket. Lesznek, akik a technikai hiányosságainkon fognak átlendíteni titkos fortélyaikkal, míg mások „csak” a lelket tartják bennünk akár azzal is, hogy elmesélik: ők már átmentek ezen.

A közösségben eltöltött idő lehet pusztán üres, női csacsogás is.

Ahol mindenki mondja a magáét, de igazából senki nem figyel a másikra. Ahol nem együtt, hanem csak egymás mellett vagytok.

Vagy olyan élmény, ami tanít, támogat, inspirál és előre visz.

Ahol nem azt érzed: „muszáj”, hanem azt hogy „akarom”. Ahol a többiek mind hozzád hasonlóak.
A dekoráció készítés kimondottan gyakorlati műfaj. Annak ellenére is, hogy elméleti tudás nélkül igen nehéz végig vinni egy esküvő feldíszítését. Tudom, sokat segít a milliónyi dekoros oldal, menyasszonyi csevegő és letölthető alkalmazás. Ötleteket, inspirációt adnak. Még lázba is hoznak.

De a motiváció önmagában kevés!

Amikor a valóságban kell megterítened egy ünnepi asztalt, amikor létrára kell állnod, hogy feldíszíts egy több száz négyzetméteres sátrat, ott már a letöltött képek tömkelege és a lelkesedésed kevés.

Elméleti tudásra és gyakorlati tapasztalatra lesz szükséged.

Amíg egy hagyományos előadás vagy online anyag viszonylag egyoldalú kommunikációt nyújt, addig a következetesen felépített workshop megadja neked a gyakorlás lehetőségét is. A szakértő vezette, kis csoportos műhelymunka során személyre szóló támogatást és segítséget kapsz. Az interaktivitásnak köszönhetően még a visszahúzódóbb személyiségek is látványos fejlődésen mennek át. A nagyfokú hatékonyság miatt sokkal rövidebb idő alatt sajátíthatsz el egy-egy dekorációs technikát, azzal szemben ha otthon, egyedül néznél egy online előadást.

Indulj lendülettel!

A pedagógusi és tréneri tapasztalataimra alapozva mindig közérthető, gyakorlatias workshopokkal készülök neked, ahol a pozitív, alkotói légkör már önmagában is inspiráló lesz számodra. Az elméleti rész pedig minden szakmai alapot megad ahhoz, hogy felkészülten kezdj neki a saját esküvőd dekorálásának.

Az általános dekorációs workshop segít felkészülni az esküvődre!
De nem csodaszer!

Hogy miért?
Mert nem hiszek a „néhány óra alatt profi dekoros leszel” módszerekben.
Tíz évet tanítottam… több száz kézműves foglalkozást vezettem művészeti iskolákban, táborokban gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Az alkotásra nincs univerzális és instant módszer! Ez egy folyamat.

Az esküvői dekoráció készítés pedig az! Alkotás. A tervezés folyamatát, a kézműves technikákat, a gyakorlati fogásokat nem lehet tömörített fájlként letölteni sem az elmédbe, sem a kezeidbe. Rád és a te esküvődre kell adaptálni, igazítani őket és ki kell próbálni.

A megoldás a tudatosan felépített, kis csoportos, tematikus műhelymunka, ami egyszerre csak egy témát dolgoz fel.

Így kifejezetten arra a dekorációs problémára, technikára tudsz fókuszálni, ami a legizgalmasabb, esetleg a legnagyobb kihívást jelenti számodra, vagy amelyik még épp belefér az idődbe a nagy nap előtt...
Vegyél részt workshopjainkon és készülj tudatosan az esküvőd dekorálására! A foglakozás végén beszéld át tapasztalataid a többiekkel és tervezd meg a következő lépéseid, hogy lásd, milyen dekorációs feladat vár még rád az esküvődig.

1. Válassz témát!

2. Jelentkezz!
Az aktuális workshopjainkról és a részvétel feltételeiről tájékozódj oldalunkon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre. Így biztosan nem maradsz le egyikről sem!

 

3. Inspirálódj, tanulj, gyakorolj!
Vegyél részt aktívan a műhelymunkában, hogy ez az alkalom több legyen, mint üres női csacsogás.

Tegyél szert olyan gyakorlati tudásra és tapasztalatra, amellyel magabiztosan és könnyedén készíted el az esküvőd látványelemeit. Az általad készített dekorációval pedig juttasd maradandó élményhez a vendégeiteket is.

Alkotni öröm! Éld át!

A következő workshopig nézd meg a képes összefoglalónk!

Kövesd folyamatosan oldalunkat, hogy értesülj az aktuális workshopjainkról. Vagy iratkozz fel hírlevelünkre!

Megnézem a Lili Dekor referenciáit!


Iratkozz fel hírlevelemre

hogy elsőként értesülhess minden friss bejegyzésről és akcióról,
illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass!

Please enable the javascript to submit this form

© 2020 Menyasszony a létrán. Minden jog fenntartva. Terv www.euromarketing.hu