| Szolgáltatásaink

Mennyasszony a létrán program

Az elkötelezett és magabiztos menyasszony megállíthatatlan!

Ha Te is saját magad akarod elkészíteni az esküvői dekorációdat, akkor erős benned a vágy arra, hogy valamit létrehozz, hogy alkoss.
Biztosan nem ez az első oldal, amibe belenézel, ahol tájékozódni próbálsz.

De önmagában még a sok információ kevés!

Hónapokat lehet eltölteni a neten szörfözve. A több száz kép, az átláthatatlan szín és stílusözön legtöbbször még messzebb viszi a menyasszonyokat a saját esküvőjüktől. Elkalandoznak és olyan dekorációk képeivel ámítják magukat, amelyekre esélyük sincs! Ez a legveszélyesebb, mert egyenes utat vés a kudarchoz, a csalódáshoz.
Hidd el, tudom, miről beszélek!
A több milliós költségvetésű esküvők, az egzotikus luxusszállodák képei varázslatosak. Nincs menyasszony, aki ne látott volna ilyen esküvőt a neten. De ezekhez a dekorációkhoz több kamionnyi virág és több tucatnyi szakember sok-sok napnyi megfeszített munkája kell.
Amikor mindez tudatosul egy menyasszonyban, akkor hagyja abba az álmodozást. Vagy ami még rosszabb, végérvényesen lemond a saját esküvője ízléses és igényes látványáról.

Őrizd meg a lelkesedésed és alkosd meg a saját dekorációd!

Az álmodozás, a tervezgetés igenis jó dolog! Inspirál, energiával tölt fel és valami új felé visz. Szerintem minden alkotási folyamathoz elengedhetetlen. De nagyfokú tudatosság és elköteleződés kell ahhoz, hogy valaki túllépjen az inspirálódás és tervezgetés fázisán. Bele kell tenned a saját időd és energiád is. A magas költségvetés önmagában soha nem elég egy harmonikus esküvői látványhoz.

Érzed a kihívás erejét?
Az elköteleződésed már megvan?
Akkor mi kell ahhoz, hogy végig is csináld?

Szükséged van egy programra, ami segít tudatossá tenni az alkotás körülményeit,
a TE esküvődre adaptálni a milliónyi információt.

menyasszony-a-letran-
menyasszony-a-letran-
menyasszony-a-letran-

A húsz évnyi szaktudásom és gyakorlati tapasztalatom alapján állítottam össze neked ezt a programot.

Nincs többé órákig tartó, céltalan és önámító szörfölés a neten. Vége az átgondolatlan, felesleges vásárlásoknak. Fedezd fel a saját kreativitásod határait és vedd észre, hogy azok mennyivel messzebb vannak, mint hitted! Tartsd rövid pórázon az „időd”, mert az esküvőd hamarabb ideér, mint azt valaha is gondoltad! Lásd tisztán a céljaid, legyél elkötelezett, magabiztos menyasszony!

Ne csak álmodd, alkosd is meg az esküvőd dekorációját!

Hogyan kezdj neki?

  • Ismerd meg, hogyan épül fel a program!
    Miben, hol és hogyan tud támogatni téged?
  • Válaszd ki, amire jelenleg szükséged és lehetőséged van!
    Az időd a legmeghatározóbb ebben.
  • Kezdj neki még ma!
    Az esküvőd napja gyorsan közeledik. Mennyi időd is van a nagy napig? Igen tudom, még soká lesz… Biztos?

Hogyan épül fel a program?

1. Ingyenes zárt Facebook csoport
Ide elsősorban menyasszonyok jelentkezését várjuk. Fontos, hogy tudd, ez nem ötletbörze, nem is adok-veszek oldal. Számos jól működő portál van ezekkel a témákkal kapcsolatban. A csoportban abban leszek a segítségedre, hogy az ötleteidet és beszerzett alapanyagokat a saját esküvődre tudd adaptálni.

2. Workshop
Mindig egy konkrét témát járunk körbe. Ezek időpontjáról és a részvétel feltételeiről aktuálisan tudsz tájékozódni itt az oldalon vagy a hírlevelünk által.

3. Könyv
Valójában nem is egy könyv, hanem sorozat. Első kötete az „Alapok a tökéletes esküvői dekorációhoz”, 2021 tavaszára jelenik meg. A megjelenés részleteiről folyamatosan tájékoztatlak. (Ha erre az oldalra tévedtél, ezt biztosan nem úszod meg! Annyira izgatott vagyok ezzel kapcsolatban!)

 4. Konzultáció
Ez a program prémium szolgáltatása. Személyre szabottan, kizárólag a TE esküvőddel foglalkozunk. Ezekre egy általad kitöltött információs lap alapján előzetesen felkészülök, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból és az esküvőtök helyszínéből is.

5. Hírlevelek
Őszintén szólva nem rajongok értük.
Egy idő után irritál, hogy naponta bombáznak a legújabb kihagyhatatlan ajánlatokkal.
Ezért nem… nem foglak elárasztani naponta levelekkel!
Tisztában vagyok vele, hogy a dekoráció egy szeletkéje az esküvői előkészületek tortájának. Csak akkor írok neked, ha fontos információm van számodra. Nem pazarlom feleslegesen az idődet, mert tudom, hogy az esküvő előtt minden perc kincs.

UI: Apró betűs, de fontos!

Ez a program nem dekoratőrképző!
Hiszem, hogy a „dekoratőrség” egy szakma, egy hivatás. Számomra ettől még több is, a szenvedélyem és nem veszem félvállról. Védem és óvom a kóklerektől, a lehúzósoktól, a pancserektől. Nem csak ezt a varázslatos hivatást, hanem benneteket, menyasszonyokat is…
Húsz év dekoratőrként végigalkotott év után, úgy érzem, joggal állíthatom, nem lehet néhány hét vagy hónap alatt megtanulni, elsajátítani a fortélyait.
Itt és most abban leszek a segítségedre, hogy ne csak megálmodd, alkosd is meg az esküvőd dekorációját!

Nyűgözd le a násznépedet!
Közben fedezd fel, mennyi mindenre vagy képes!

Várlak a programban!

Megnézem a Lili Dekor referenciáit!


Iratkozz fel hírlevelemre

hogy elsőként értesülhess minden friss bejegyzésről és akcióról,
illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass!

Please enable the javascript to submit this form

© 2020 Menyasszony a létrán. Minden jog fenntartva. Terv www.euromarketing.hu