Könyv

Egy könyv, ami a te esküvőd dekorációjához íródott

Úgy gondolod, hogy az esküvőkkel kapcsolatos valamennyi fontos információt megtalálod a neten?

Ez részben igaz.
De van, amivel nem foglalkozik egyik blog, egyik Pinterestes gyűjtemény sem. A te esküvőddel!
Végignézheted ötletekért a Youtube és az Instagaram összes dekorációs videóját, akkor sem kapsz választ a kérdéseid többségére. Levelek és telefonhívások sora bizonyítja számomra minden évben, hogy az új trendek, a stílusok közötti határok elmosódása egyre nehezebbé teszi azoknak a menyasszonyoknak a felkészülését, akik részben vagy egészben maguk szeretnék dekorálni az esküvőjüket. Tanácstalanná, bizonytalanná válnak. A kezdetben lelkes menyasszonyok kevesebb mint fele jut csak el a kivitelezésig. Te hova szeretnél tartozni ebben a statisztikában?

Szükség van egy eszközre, ami összegyűjti a dekorációval kapcsolatos alapinformációkat és megszabadít a tanácstalanságtól!

Olyan, mintha egy személyes mentorprogramban vennél részt. Gondosan összeállított gyakorlatok segítenek téged abban, hogy ne csak általánosságban olvashass az esküvői dekorációkészítés kulisszatitkairól, hanem valóban végig tudd gondolni a saját esküvődet.
Évek óta tartok előadásokat, workshopokat és van egy „Menyasszony a létrán” elnevezésű zárt facebook csoportunk is, ahol kérdéseket tehetnek fel a menyasszonyok. Ezek alapján tudom, hogy legtöbbször nem az információ hiánya okozza az arák bizonytalanságait, hanem a

  • túl sok
  • az egymásnak ellentmondó
  • és strukturálatlan információ.

Mindez napról-napra zúdul rátok, míg egyszer csak nyomasztóvá nem válik. Néhány hét elég, és még azok is képesek elbizonytalanodni, akik egyébként aktív részesei az otthonuk szépítésének, még gyakorlatuk is van a dekorálásban. Mi akkor a megoldás?

Egy példákkal teli gyakorlatias kézikönyv, ami a Te esküvőddel foglalkozik!

Ami olyan lesz számodra, mint egy idegenvető!
Aki magasba tartja a piros esernyőjét, hogy kövesd! Aki kitűnően ismeri a terepet az utolsó titkos kis utcákig bezárólag. Aki rád szabja a programokat, így abban az időben, ami a rendelkezésedre áll, minden számodra érdekeset látni fogsz. De nem utolsó sorban figyel arra, hogy mindig mindenhova időben odaérj... a nyaralás záró bulijára is. Mert csak akkor ér valamit az utazás, ha magát az utat is élvezni tudod és lélekben is ott vagy a finálén.
Ha Te sem robotként akarod végig gürizni a nagy napig tartó időt, ha lélekben is szeretnél jelen lenni az esküvődön, akkor szükséged van erre a könyvre!

Húsz évnyi szaktudásom és sok menyasszony tapasztalata van benne.

De ne egy könnyed esti olvasmányra számíts! Ne is egy tankönyvre! Ez egy közérthetően megírt, gyakorlatias kézikönyv tele feladatokkal. Mert hiszem, hogy a világ összes elméleti tudása sem ér semmit, ha nincs átültetve a gyakorlatba.
A dekorálás pedig erősen ilyen műfaj.

Ez a kézikönyv lesz a híd a megálmodott dekorációd és a valóság között!

Ha te nem akarsz tollat ragadni a felkészülés alatt, akkor sanszos, hogy ollót és vasalót is nehezen fogsz. Elég sok technikai újítással találkoztam már, de az önmagát feldíszítő terem vagy sátor nem volt köztük. Pedig mennyivel könnyebb lenne dekoratőrként a dolgom…
Tehát ezzel a könyvvel segítek, hogy megvalósítsd a stílusos és ízléses álomdekorációd, ami kivívja számodra a vendégeid elismerését és valószínűleg még te is meg fogsz lepődni, mi mindenre voltál képes. De ehhez önmagában a könyv nem elég!

A te aktív közreműködésedre is szükség van a csodához!

Mit kell most tenned?
Várni egy kicsit… de 2021 tavaszán már a tied is lehet a könyvem!
Természetesen addig se hagylak magadra. Nézz szét és válassz a „Menyasszony a létrán program” többi lehetősége közül!

Iratkozz fel hírlevelemre

hogy elsőként értesülhess minden friss bejegyzésről és akcióról,
illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass!

Please enable the javascript to submit this form

© 2020 Menyasszony a létrán. Minden jog fenntartva. Terv www.euromarketing.hu