| Szolgáltatásaink

Konzultáció

Menyasszonyként jó lett volna mellettem egy segítő.

Aki ellátott volna a dekoráció elkészítéséhez szükséges szakmai ismeretekkel, technikai javaslatokkal, és amikor már nagyon ki voltam merülve lelkileg, eszembe juttatta volna, miért is csinálom ezt az egészet.

Magabiztosabban, nyugodtabban mentem volna végig a díszítés valamennyi fázisán… az utolsó este. (Ha nem ismered a sztorimat, az oldal alján megismerheted.) Felnyithatta volna a szemem, hogy a hetekig tartó céltalan képnézegetés több kárt okoz, mint amennyit segít. Elmagyarázta volna, hogy miért ne egy trendi stílust másoljak, hanem találjam meg a sajátomat. De lehet, abban is adott volna tanácsot, hogy mire figyeljek, amikor kellékeket vásárolok, és hogy a segítségeimet mely feladatokhoz delegáljam...

menyasszony-a-letran-konzultacio-
menyasszony-a-letran-konzultacio-
menyasszony-a-letran-konzultacio-

Mert egyedül is fel lehet dekorálni egy helyszínt, csak nem biztos, hogy „megéri” az áldozatot.

Hiába az élére állított szalvéta, a tökéletesre megkötött székmasni, hiábavaló a harmónia és az összes egyedi kiegészítő az esküvődön, ha az átdolgozott éjszakák után fel sem fogod, mi történik veled a „nagy napon”.

Kell egy mentor, aki fókuszban tart!

Aki a te képességeid és lehetőségeid alapján segít összeállítani a feladatokat. Aki átláthatóvá teszi a néha káosszá alakuló esküvő körüli forgatagot.
A „Menyasszony a létrán” programban direkt ezért született meg az egyéni és a kiscsoportos mentorálás lehetősége.
Az általam összegyűjtött és rendszerezett dekorációs útmutatások legtöbb esetben átlendítik a problémákon az esküvőjüket maguk dekoráló menyasszonyokat. De mindig van, aki nagyon speciális helyszínen mondja ki az „igent”, aki soha nem dekorált semmit, vagy épp ellenkezőleg, kifejezetten profinak mondható, ezért nála magasabban van a léc: ő csak a tökéletes harmóniával fogja beérni.

A testreszabott konzultáció a kulcs.

Ahol felmérem a lehetőségeid, feltérképezem a korlátozó tényezőket. Ezzel a „reális képpel” kezdjük el a közös munkát. Ez egy személyes támogatás, ami ötvözi a dekoratőr szakmai irányítását egyfajta coach szemlélettel.
Nem hiszek ugyanis az univerzális „szabványokban”, ha emberekről van szó. A „tuti tippek esküvőre”, a „hogyan csináld” receptek támpontot adnak ugyan, de maradéktalanul a legtöbb esetben nem működnek.

Mert nem vagytok egyformák! Se Ti, se a helyszíneitek.

Miért költs konzultációra, ha van tapasztalatod, vagy éppen a spórolás a célod?
Mert a legtöbb menyasszony egy dologgal nem kalkulál… a saját idejével. Ha a munkahelyeden kapott óradíjad beszorzod az esküvői dekoráció előkészületeire fordított idővel, meg fogsz lepődni…
Több száz esküvőt asszisztáltam már végig, ezért garantálom, hogy egyetlen óra konzultációval is legalább 10 munkaórát fogsz spórolni.
Mit gondolsz, ha ezt a 10 órát az esküvő utolsó hetében „ajándékba” kaphatnád, tudnál vele mit kezdeni?
Igen, az emberi elme nem így működik. Mindig annyi idő alatt végezzük el a feladatokat, amennyi a rendelkezésünkre áll. Amikor „van időnk”, haladunk, amikor „nincs időnk”, szaladunk. Ha valami nem fért már bele az időnkbe, akkor „elengedjük”. Az esküvő előtti utolsó heteket erősen a kompromisszumok uralják…
Ezt az elvet szem előtt tartva két fontos elemet építettünk be a konzultációs rendszerünkbe.
Egyrészt az első átfogó konzultáció után van lehetőséged a folytatásra. Nem kell tehát az elején elköteleződnöd egy hosszabb együttműködésre. Ha úgy érzed, hasznos volt a 45 perc és szükséged van további támogatásra, akkor erre lesz lehetőséged.
Másrészt, eleve van egy utánkövető rendszerünk valamennyi résztvevőnk számára, de erről majd akkor, ha részt vettél a konzultáción...

Mit kell tenned, hogy részt vehess a konzultáción?

1. Töltsd ki a konzultációs űrlapot!

Ez nem vizsga, nem teszt. Érted van! A minél hatékonyabb együttműködés érdekében szeretnénk feltérképezni az eddigi tapasztalataidat és az esküvő helyszíneinek adottságait. a beérkezést követően veszi kezdetét a mi munkánk. Felkészülünk a konzultációra.

(A kis csoportos konzultáció csak kampányok keretében lesz elérhető, maximált létszámmal)

2. Szerződés

Válaszlevélben elküldjük számodra a szolgáltatási szerződést. Ennek elolvasását és elfogadását (aláírást) követően kapod meg az átutaláshoz szükséges számlát.

 • A konzultáció díja: 10.000 Ft/alkalom
 • A konzultáció időtartama: 45 perc
 • A konzultáció módja: telefon vagy messenger

3. Konzultáció

Az utalást követően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából. Ekkor egyeztetjük a konzultáció módját is. (A hívást mindkét esetben mi kezdeményezzük).

A konzultációt követően egy bennünket értékelő kérdéssort kapsz. A kitöltése néhány percet vesz igénybe, de sokat fogsz vele segíteni, hogy szolgáltatásainkat még magasabb szintre emelhessük. Amennyiben az előkészületek későbbi fázisában is szeretnéd, van lehetőséged további konzultációkat is igénybe venni.

Jelentkezz a konzultációra és dekoráld az esküvőd a mentoráltamként!

 


Kérdések és válaszok

 • Mennyibe kerül és meddig tart az egyéni konzultáció?

  Mennyibe kerül és meddig tart az egyéni konzultáció?

  Az egyéni konzultáció időtartama 45 perc és 10.000 forintban kerül. (Ez a ténylegesen fizetendő.) Ami a konzultáción túl magában foglalja az általatok kitöltött információs lap feldolgozását, tehát a mi felkészülésünket is az együttműködésre.
 • Még nincs meg a helyszínünk. Akkor is van értelme a konzultációnak?

  Még nincs meg a helyszínünk. Akkor is van értelme a konzultációnak?

  Igen! Fontos, hogy ebben az esetben az "esküvő helyszínei" sorban ezt jelezd nekünk. Ha van elképzelésed a helyszín típusára, azt is jegyezd fel nyugodtan. Ez azért fontos, mert ebben az esetben más menetrend szerint fogunk haladni veled a konzultáción, mint azokkal, akik már választottak helyszínt.
 • Meg kell adnom az esküvő helyszínét/helyszíneit?

  Meg kell adnom az esküvő helyszínét/helyszíneit?

  Ha már megvannak, akkor igen. A mi felkészülésünk egyik fontos állomása, hogy „ránézünk” a helyszínetekre. Így tudunk konkrét válaszokat adni a technikai, kivitelezési kérdéseidre, pl. színválasztás, lehetséges stílusirányzatok, elrendezés, stb.
 • Hány konzultáción vehetek részt?

  Hány konzultáción vehetek részt?

  Természetesen ez nincs limitálva. De még profi rendezvényszervező mellett is akad számotokra teendő az esküvőtök előtt. Akármennyire is készülsz a dekorációra, másra is kell majd időt szánnod.
 • Mi fog történni, ha kicsit túllépjük a 45 perces időkeretet? Új óradíj kerül kiszámlázásra?

  Mi fog történni, ha kicsit túllépjük a 45 perces időkeretet? Új óradíj kerül kiszámlázásra?

  Figyelni fogok az időkeretre, hogy neked csak a dekorációval kapcsolatos kérdéseidre kelljen koncentrálnod. A konzultáció végig vezetett „beszélgetés” lesz. Egy előre meghatározott, rád szabott menetrend szerint haladunk, ne egy kötetlen csajos csevegésre számíts. Az irányított beszélgetés szerintem elengedhetetlen a hatékony együttműködéshez. Amikor az időkeret letelik, illedelmesen le fogom zárni a konzultációt. Néhány perc plusz még nem a világ vége… nem lesz új óradíj kiszámlázva. Viszont akkor és ott nem lesz alkalmunk folytatni, mert a következő menyasszonnyal is szeretnék időben kezdeni.
 • Lesz-e alkalmam a konzultáción kívül kérdezni tőled?

  Lesz-e alkalmam a konzultáción kívül kérdezni tőled?

  A privát fiókomra vagy email címemre érkező levelekre nem áll módomban válaszolni a mennyiségük miatt. De a konzultációk kifejezetten az egyéni kérdések megválaszolására, az egyéni helyzetek megoldására lett kitalálva. Amennyiben a konzultáción kívül adódik kérdésed, azt célszerű a „Menyasszony a létrán” zárt facebook csoportban feltenni. Akár nyilvánosan, akár privát üzenetben a csoport oldalán. Mindenkinek külön-külön valószínűleg ott sem lesz alkalmam válaszolni, de a hasonló kérdéseket csokorba szedve igen.
 • Miben különbözik a kis csoportos konzultáció az egyénitől?

  Miben különbözik a kis csoportos konzultáció az egyénitől?

  Kis csoportos konzultációkat csak ritkán tartunk, előre meghirdetett időpontokban. Ezeken a létszám maximálva van a hatékonyság biztosítása miatt. Ilyenkor igyekszünk nagyjából azonos felkészülési fázisban lévő menyasszonyokat egy csoportba irányítani, akiknek „feladatsort” küldünk ki előre. Ezeket beszéljük végig közösen, egy zárt internetes platform keretein belül. A mi felkészülésünk megegyezik az egyéni konzultációéval (helyszín feltérképezése, egyéni igények felmérése, stb.) de az egyéni helyzetek megbeszélése kicsit szűkebb szegmensben lehetséges mint az egyéni konzultációk alkalmával. Ezért lesz az ára is kedvezőbb. (A kiscsoportos konzultáció aktuális ára, az adott kampány során, a hirdetésben lesz közzé téve.)
 • Mit tartalmaz a VIP konzultáció?

  Mit tartalmaz a VIP konzultáció?

  Kizárólag azok számára biztosítjuk ezt az exkluzív szolgáltatásunkat, akik már részt vettek legalább egy konzultáción. Ez egy minimum 2 órás, speciális találkozó, lehetőség szerint személyesen, a konkrét helyszínen vagy helyszíneken, legyenek ezek az ország bármely pontján. Minden esetben egyedi megállapodás kérdése, hogy mi tartozik a VIP konzultációba és mennyibe kerül. (Közös helyszínbejárás, alapanyag választás, dekorációs kellékek közös vásárlása, próbaterítés, stb.)

Megnézem a Lili Dekor referenciáit!


Iratkozz fel hírlevelemre

hogy elsőként értesülhess minden friss bejegyzésről és akcióról,
illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass!

Please enable the javascript to submit this form

© 2020 Menyasszony a létrán. Minden jog fenntartva. Terv www.euromarketing.hu