| Neked szól

Menyasszonyoknak

Az a menyasszony, aki saját maga dekorálja az esküvőjét, hatalmas kalandba kezd.

Egyre több ara dönt úgy, hogy részben vagy egészben maga fogja elkészíteni az esküvője dekorációját. Ők magabiztosan, felkészülve szeretnének nekiindulni, úgy hogy a tökéletes végeredmény közben ne eméssze fel őket.

Ha Te is pozitív élményként akarod megélni a felkészülés időszakát, akkor ez a program neked szól!

De MIÉRT vág bele valaki egy ekkora „kalandba”? MIÉRT áldozza fel valaki az idejét és az energiáját erre, amikor profi szakemberekre is bízhatná?
Alapvetően három okkal találkozom erre vonatkozóan:

  • Vannak, akik világ életükben kreatívak voltak. Számukra elképzelhetetlen, hogy az esküvőjükön a saját kezük munkája ne jelenjen meg. Az a büszkeség, amit az elkészült alkotás okoz, mindent megér. Náluk az egyediség, az önkifejezés adja a dekoráció „értékét”.
  • Vannak, akiket a barátnők vagy a családtagok beszélnek rá arra, hogy csajos estéken együtt éljék ki a kreativitásukat. Számukra a közös élmény teszi különlegessé a dekorációt.
  • Mások az esküvői költségvetést szeretnék csökkenteni. Ők úgy gondolják, az egyik lehetséges megoldás az, ha saját maguk készítik el a dekorációs elemeket. Ezért nem sajnálják rá sem az időt, sem az energiát.

Bármelyik csoportba is tartozol, bármennyire is erős a „MIÉRT?”- ed, a tapasztalataid ellenére is sok kérdésed válasz nélkül marad.

menyasszony-a-letran-menyasszonyoknak-
menyasszony-a-letran-menyasszonyoknak-
menyasszony-a-letran-menyasszonyoknak-
menyasszony-a-letran-menyasszonyoknak-

Igen, lesznek kérdéseid! Tedd fel azokat!

Legyen szó a tervezésről, a szervezésről a szín-, vagy éppen a stílusválasztásról. Arról, hogyan emeld ki a választott helyszín előnyeit vagy rejtsd el a hiányosságait. De az is lehet, csak az fog érdekelni: miként éld túl ezt az egész mentális, érzelmi hullámvasutat.

Az ízléses és igényes dekoráció minden menyasszonynak jár!

A „Menyasszony a létrán” program azért született meg, hogy akikben ez az igény már megfogalmazódott, „idegenvezető” útmutatásával, de önállóan is képesek legyenek előcsalogatni magukból és a helyszínből a lehető legtöbbet.

Kapcsolódj be a több lépcsős programba ott, ahol számodra a legideálisabb!

Nem hiszek a „tuti tippekben” és univerzális receptekben. Mert minden jegyespár más, minden esküvő más. Te se érd be az egyediségnél kevesebbel!
Viszont még tapasztalattal a hátad mögött is kellenek olyan támpontok és kapaszkodók, amelyekkel magabiztosabban tudod nem csak elkezdeni, be is fejezni a díszítést.

A szaktudásom és a húsz éves dekoratőri tapasztalatom kapod hozzá.

A hozzád hasonló menyasszonyokból álló ingyenes közösségtől a személyes VIP konzultációig széles a skála. Ez a program pont attól működik jól, hogy mindenki a számára legideálisabb módon tud részt venni benne.
Ha már elhatároztad magad, lépj túl az álmodozáson és a képek gyűjtögetésén!
Kötelezd el magad a saját esküvőd iránt. Őrizd meg a lelkesedésed, legyél magabiztos és megállíthatatlan!

Ne csak álmodd, alkosd is meg az esküvőd dekorációját!

Ok, de hol és hogyan kezdj neki? Főleg, ha még semmi hasonlót nem csináltál!

Első lépésként töltsd le ezt a csekklistát!
Kifejezetten esküvői dekorációkhoz készült. Rendszerezve tartalmazza a legfontosabb kellékeket, eszközöket, alapanyagokat. Az első pillanattól segít nyomon követni, mi van már meg és mit kell még elintézned, melyik feladatot kinek szántad. Ha egy speciális eszközre van szükséged, írd hozzá a listához. Pipálj vagy húzz ki, a lényeg hogy lásd át és kövesd nyomon a feladataid!
Ülj össze a pároddal, a barátnőkkel vagy az örömszülőkkel! Egy közös este nem csak a csekklista átgondolásában segít…

Töltsd ki az alábbi mezőket, hogy elküldhessem a csekklistát:

Megnézem a Lili Dekor referenciáit!


Iratkozz fel hírlevelemre

hogy elsőként értesülhess minden friss bejegyzésről és akcióról,
illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass!

Please enable the javascript to submit this form

© 2020 Menyasszony a létrán. Minden jog fenntartva. Terv www.euromarketing.hu